Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Nissan opent orderboeken van ARIYA NISMO

Nissan opent op 17 oktober de pre-orderboeken van de ARIYA NISMO exclusief via www.nissan.be. Het is een spectaculaire aanvulling op de ARIYA-familie die met zijn scherpe design, gedurfde karakter en krachtige aandrijflijn de rijervaring naar een hoger niveau tilt. Voor de snelle beslissers: de eerste 250 Europese klanten die de auto bestellen krijgen hem geleverd in de exclusieve exterieurkleur Stealth Grey – de iconische carrosseriekleur van NISMO. Daarnaast profiteren ze van een jaar lang gratis laden via Nissan Charge.

Design en prestaties hand in hand

De Nissan ARIYA NISMO bouwt voort op het erfgoed van Nissans NISMO-modellen. Dit model is verfijnd voor een optimale rijervaring met verbeterde aerodynamica en een aangepaste dynamische ophanging die zorgt voor een uitstekende wegligging. De geoptimaliseerde stuurinrichting biedt directe feedback, waardoor de bestuurder perfect voelt wat de auto doet. Dankzij het geavanceerde e-4ORCE systeem ervaart de bestuurder een perfecte balans tussen comfort en controle, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien kan de Ariya NISMO binnen 5 seconden van 0-100 km/u accelereren en in slechts 2,4 seconden van 80-120 km/u.
De NISMO-uitvoering maakt gebruik van een 87 kWh batterij.

Een gedurfde look met iconische NISMO-details

De looks van de ARIYA NISMO sluiten perfect aan bij de prestaties. De Stealth Gray kleur en rode accenten zorgen voor een sportieve touch, terwijl het aerodynamische ontwerp de luchtweerstand minimaliseert en stabiliteit biedt bij hoge snelheden. Binnenin valt de aandacht op de speciaal afgewerkte stoelen en de voor Nissan kenmerkende rode ANDON-verlichting, die samen een serene sfeer creëren.

Het NISMO-logo prijkt zowel aan de binnen- als buitenkant, een eerbetoon aan Nissans sportieve traditie. De Nissan ARIYA NISMO is verkrijgbaar in vier carrosseriekleuren, waaronder de Stealth Gray, de iconische carrosseriekleur van NISMO.

Reserveren kan vanaf 17 oktober, de levering start begin volgend jaar. De prijzen beginnen bij 65.900 euro.