Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Jeep® en The North Face bundelen krachten voor speciale Jeep Avenger 4xe

Jeep® en The North Face hebben de handen ineen geslagen voor de creatie van een speciale uitvoering van de Jeep Avenger 4xe: The North Face Edition. Deze versie vertaalt de gedeelde waarden van beide merken op het gebied van avontuur en ontdekking en combineert innovatieve technieken en materialen om de zwaarste uitdagingen aan te kunnen gaan.

“De samenwerking tussen Jeep en The North Face is opgezet met het doel de weg vrij te maken voor een duurzamere toekomst, door een frisse kijk op ontdekking te bieden via een exclusieve en innovatieve productervaring. Het is het resultaat van een diepgaande wederzijdse ontdekking, geworteld in gedeelde waarden en gemeenschappelijke kenmerken, en weerspiegelt de uitmuntendheid die beide merken vertegenwoordigen”, zegt Eric Laforge, Head of Jeep Brand in Europa.

Beperkte oplage
De oplage van de speciale editie is gelimiteerd tot 4.806 exemplaren, een verwijzing naar de hoogte van de Mont Blanc.

“De Mont Blanc heeft lange tijd gediend als proeftuin voor alpinisten en daagde hen uit manieren te vinden om sneller, lichter en efficiënter in de bergen te bewegen. Dit voortdurende streven heeft The North Face gemotiveerd om kleding en uitrusting te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van zulke extreme omgevingen. De Mont Blanc dient als een sterk symbool van de samenwerking tussen onze merken”, aldus Mariano Alonso, General Manager EMEA van The North Face.

Resultaat van twee jaar ontwikkeling
De Jeep Avenger 4xe The North Face Edition is het resultaat van een samenwerking tussen de ontwerpteams van beide merken, die meer dan twee jaar aan dit project hebben gewerkt. Ze hebben op vakkundige wijze iconische elementen samengevoegd, met de juiste strategisch geplaatste materialen en een functioneel ontwerp dat neutrale, mimetische tinten bevat die de natuurlijke omgeving weerspiegelen. Deze unieke aanpak heeft geleid tot een product dat de filosofie van milieuvriendelijke verkenning perfect belichaamt.

Techniek
De Jeep Avenger 4xe The North Face Edition is uitgerust met een 48V mild-hybrid aandrijflijn met vierwielaandrijving, waarbij de achterwielen volledig elektrisch worden aangedreven. Ook bevat de 4xe ten opzichte van de reguliere Avenger nóg betere aan- en afrijhoeken om zich nog gemakkelijker door het terrein te verplaatsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp